bp high @ klinik

ada tak mommies kat sini mcm sy, bp time check up mesti high sebab nervous tp dekat rumah ok je. kena check sambil baring baru elok. share tips please

3 Balas

prnah 2mnggu lpas cek bp tinggi....2x cek pun msih tnggi..sy kata sy cepat penat...lemas...lagi2 pkai mask....pastu jmp doktor..cek balik pun msih tnggi....doktor bgi sy rehat2 kjap..sy pun buka la mask tu....lps cek bru bp normal blik..😌

Sy kena mcmni bila dh hjung2. Klu duduk mst jd 140 keatas. Bila baring baru normal. Tp utk kes sy, misi kata normal

2y ago

*misi kata normal sbb tekanan bby dh turun, plus dh blh bsalin bila2 masa

sis nervous sgt ke? sy kalau nervous naik nadi je biasanya..sarapan dulu x b4 g klinik?

2y ago

oo. blh try makan yg simple2 je..roti coklat ke..try tgk cmne..takut sbb perut kosong,angin pun da masuk..