lambat check up pregnancy

salam saye nak tanya, takpe ke kalau kita lmbat check baby untuk first time kat klinik tu. sye belom g mane2 klinik lg. buku pun belom buat . last period 10/8/2019 . sye baru check upt double line. sye ingat period sye yg tak normal.

1 Balas

nnti bkak la lepas da tau ni.. bgitau dkt kkia period x stabil tu yg xtwu..

4y ago

sy memang buat cek swasta dulu.. lepas scan, then baru bkak buku.. kkia pakai gmbar scan klinik swasta.. tapi kalau awk, da prgi swasta, then ke kk, bagitau kk, sy xtwu pregnant, lepas cek swasta baru tau.. then terus bkak buku.. jgn gap tarikh tu lama sgt.. nnti kk lagi bising.. byk plak keje dorang..