Assalamualaikum... ada tak ibu ibu yang dekat dalam ni, setiap kali check up berat asyik naik je? Padahal takda la berselera mana makan. Saya dah try

control makan tapi nerat tetap naik. Rasa macam stress bila asyik kena check BP selang sehari kat klinik.?

2 Balas

Sis sama dgn sy.. Setiap kali check up msti berat naik.. Seminggu 2kali kne g kk check BP.. Sampai nurse kt kk da tahu da sy dtg.. Check up da jd 2minggu sekali.. Sampai husband tegur asal nk control mkn.. Kesian baby lapar..

Ada minum/makan manis2 tak ?

4y ago

Yelah sbb bwk baby kan. Kadang2 berat dari baby jugak. Air ketuban semua. Tapi kalau takde sangkut gdm ke ape takpe la sis. Pembawakan pun boleh jadi.