anak pertama

Ce share mommies2 lahirkan anak pertama week ke berapa Org kata biasa anak pertama ni lambat sikit lahir. Betul ke

144 Balas

Firsr baby keluar 38weeks, turun tanda mucus plug + contraction pain.

Ada yg awL ada yg lambat.. Saya w39/5d..sehari awal sblum due date..

39w. Bukaan ke 10cm maybe lambat tp minggu tu tak tentu, ada yg awal

Anak pertama sy 2mgu awal.. due 28/12/18 kluo 15/12/18😅 38w5d

Anak first 38weeks..skrg pregnant ank no 2..due date 31jul2019..

39 weeks. Pecah air ketuban 5am, bersalin 1030pm hari yg sama

2 minggu awal..hehe. Nasib baik dah dekat kampung waktu tu.

Saye 38w4d , keluar darah sikit terus pegi hosp. 🥴

Yapp ank first sy 40weeks 2 days, ank kdua 38weeks 2 days

38 weeks. Induce sbb ada high blood pressure