Siti Salwi, Malaysia

Mama bear of 1 sunny magician

About Siti Salwi

Educational games for 11 months old baby
Hi, if there anyone knows what apps/ website/ anything that can suggest us what type of educational games we can introduce to our baby? My baby is 11 months old this Jan 2020.
have you checked out the baby tracker on here? it has detailed information about the different types of developments!
thumb image
Anak taknak duduk sorang
Assalam. Saya fulltime housewife, mommy kepada baby berumur 4 bulan 2 minggu. Alhamdulilah anak saya sihat. Cuma sekarang saya ada masalah dia taknak duduk sorg2, kalo saya pegi dapur kejap pon dia na
..read
Maybe sebab selalu angkat, selalu kalau direct breastfeed dia clinging sikit..beli pump electric, pump susu banyak2 dalam botol dan simpan.menyusu dengan botol, angkat bila perlu..untuk dia sesuaik
..more
Baby mula menggigit.
Hai, nak tanya. Baby girl saya baru masuk 4 bulan. Tapi sekarang pantang tengok orang makan, mesti dia telan air liur, macam nak jugak, tapi setakat ni dia takde menangis mintak makan lagi. Saya ade b
..read
VIP Member
heinz xelok utk bby sbb kndungan gula tinggi. my bby mggu dpn 6 month. mmg bby suka gigit smua nk dimasukn dlm mulut.
VIP Member
Belikan teether