anak pertama

Ce share mommies2 lahirkan anak pertama week ke berapa Org kata biasa anak pertama ni lambat sikit lahir. Betul ke

144 Balas

Kwn sy anak 1st deliver 2 hari awal, dh keluar tanda drh tp emergency czer sbb bby dh berak dlm perut.. sy lg couple of weeks..

First born keluar 36weeks6days.. borderline premature.. seminggu lepas tu Ipar saya pulak first born jugak 37weeks baby keluar

39w4hari,air ktuban pecah dlu 2am Bby girl kluar 11.07am Mak nyer siap d kerjakan 4pm vacuum assist 3.3kg Bleeding

35 weeks.merempit ke emergency.pergi Sana daftar Tak tanggalkan helmet sampai kena tegur dgn misi😂😂😂😂😂

38week,,trus full ten,,cme mkn mase 15mint je mase teran,,biase la anak 1st xpndy lg nk kluarkn kpala dari rahim

37week 1day (Boy) 5/12/2018 awal 21 hari drp EDD.. (EDD : 26/12/2018) Normal Delivery

38 weeks, pukul 9 pagi masuk hospital pukul 12 tengahari dah bersalin dengan baby is 3.7kg secara normal

5y ago

Air ketuban dulu

My first baby boy 40Week 1day...08082017(3.5kg) Skrg pregnant for 2nd baby 18week

Ank ptame lahir mse 37 week...Alhamdulillah normal..tpi kne gunting sbb laluan 5cm je mse tuu...

Premature 34 weeks. Berat lahir 2.1kg, tapi boleh bernafas sendiri tak perlu bantuan pernafasan