hb low tapi takdela teruk ,

bulan lps bru bkk buku pink,then 23/11 checkup hb still ok 11, then 7/12 scan je ..now harini checkup hb 10 , sy mkn je ubat dia bg tu,tp masa mula2 bukk bku pink mmg sy amalkn mkn ubt klinik swasta bg sbb nk confirm scan kn so dr bg ubat then lps je checkup kkia dpt ubat 4kecik tu,mkn laa tp ad time skip skip jgk sbb xlrat ,so harini low,then dr bg zincofer,katanya pening sedikit,cara lain ada ke ? lgpn misi tnya mnm susu x mmg sy xmnm susu pn,sbb skrg tgah musim loya lg,minggu17,

1 Balas

makan ubat tu dengan air sunquick tanpa gula lepastu amalkan makan jambu batu. insyaAllah berkesan sebab hb saya pernah drop sampai 10 lepas amalkan macam tu naik 12 ke atas. ubat tu makan sebelum tidur time perut dah kosong