HB Low

Assalamualaikum..... Ibu2.. Any suggestions untuk naikkan HB..?? Sy HB asik trun je dh 3x berturut2 checkup HB makin turun.. Skrg sy mkn ubat KK bg zinc...

2 Balas

Try beli jus mamariam..sy pn prnh hb trun..bila amalkan jus mamariam, hb naik..alhamdulillah statik hb smpai nk brsalin

5y ago

Klau awk nk try bgtau sy..sy ada no wsap dia..hq jus mamariam..sy pun asalnya ikhtiar utk kncing kotor n hb low..masa tu 11 hb..mkin trun..lps amalkan jus tu trus naik ke 12.6++ n x drop2 dh hb smpai brsalin

Boleh tryy iberet.

5y ago

Iberet seperti zincofer jugak. Boleh dptkan di farmasi. Iberet pun ada folic acid dan boleh tambah hb