Dari KK ke Hospital

Bukan soalan, cuma nak share pengalaman. Saya sekarang 7W4D, baru buka buku pink harini. KK scan perut tak nampak apa-apa kantung tak kelihatan, terus saya dikejarkan ke hospital, Doc KK cakap kandungan ektopik. Hanya Tuhan sahaja tahu betapa sedihnya saya lepas doc KK cakap macamtu. Sampai di hospital doc scan perut sahaja dah boleh nampak kantung & heartbeat pun dah ada 🤲🏼 Pelik, adakah machine scan di KK rosak? 😅 Doakan kandungan saya sihat 🥰🤍

2 Balas

aamiin. semoga kandungan awak sihat dan membesar dengan baik! tahniah! 😍

Mesin di hospital memang canggih lagi. Syukur..