Pernah tak doc tersilap nampak 2 kantung?

Salam, masa 9w saya buat 1st scan. Doc tiba2 cakap nampak dua kantung. Saya macam blur2 . Pernah tak sapa2 ada pengalaman doc tersilap nampak dua kantung. Sy scan kat swasta untuk dapatkan gambar nak buat buku. Sekarang confuse nak scan lagi or tunggu scan kat kk je nanti

1 Balas

Saya pulak masa awal2 tu nampak 1 kantung tp dua janin. Tapi yg lg 1 tu takde heartbeat. Bila dah besar yg satu lagi tu hilang 😂 saya ada tanya kat doc apa benda yg lg satu tu dia pun tak tau nak explain. Hahaha

1y ago

hish apa tu? sis scan kk ke swasta.