buah dada membesar / padat

buah dada membesar pada usia kandungan berapa? sbb sy punya lembut je.. just nipple je ngilu kalau sentuh

12 Balas

Breast x dpt nk beza kn. .tp nipple mmg dri awl pregnnt smpai 24w sakit amat2 sakit. .bole mngs rsa. .😓. .alhamdulillah skmg da 26w++ da xrse salit. .stiap kali mndy. .sye brsh knkt bhgian puting 2. .kalo sis ade prsan wrna putih2. .cba sis brsh kn. .krg rsa skit..😊

4y ago

Org kte krak ape sye pon lpe. .tp ble da bersih kn ..sis bole rse kurg sakit. Hehehe. .skng mmg tiap2 kli mndy sye brsih kn. Heheh. .tp ble picit2 mujur x klua pape lg. .😅

sy pun trtnya2 yg tu.picit nipple pun xd rasa apa..cm biasa je.bli jgk bra extra size tp xpkai pun.risau plak klo xde susu nt.lain bdn lain perubahan kot.

4y ago

Serius sis xrse pape ble pcit. ..?sye tsnth skit bole.mngs. .usbnd plak ske nk raba2. .mmg hangin la cte dye. .🤭😅. .tp mse awl pregnant smpai 24w la. .now da 26w++ da okee skit. Puting pon okee da. .cba breast rse sakit sikit. .bra still x tuka2 lg. .🤭

Awal² prgnnt artu.. buah dada membsr dulu dr perut😅😂.. nipple mmg x blh sentuh.. kalau x.. terasa aura nak ngamuk😅😂..

4y ago

hahahahahaaa... aura lain mcm 😂

Sy 9weeks cmtu breast da start sakit... Then nipple da ngilu...msuk 17weeks cmtu breast membesar n berat..

4y ago

Knn.. tp lte rse ksian kt dye. .dlm mse sme pk bby jgk. .tp xpela. .xnk jd lbh trok. .baek bg suami phm. .maaf suami. .😘🙏

Sya pun dah 37week.takda perubahan😂comel je kecik like no pregnant..ke semua wanita tak sama?

4y ago

😂kan sis..rasa mcm baru 12tahun🤣🤣

Start week 9 breast da start mbesar dan padat, tpaksa tukar size bra

4y ago

Setiap org lain2 perubahan

Sy dah 31w, besar sikit ja, x padat pun. Harap dpt susu anak.

4y ago

yke.. aamiin..

Sy xde beza apa pun..bersalin Ada je susu haha.

4y ago

Ye, tp nnt ada la nmpak beza haha

Sye start 6 weeks da mcm penuh skit nmpak 😂

4y ago

😂😂🤣🤣.. sy pulak dh la pkai bra sport je 🤣.. dada leper je..

Sya masuk 15w baru breast nampak padat..