buah dada membesar / padat

buah dada membesar pada usia kandungan berapa? sbb sy punya lembut je.. just nipple je ngilu kalau sentuh

12 Balas

Breast x dpt nk beza kn. .tp nipple mmg dri awl pregnnt smpai 24w sakit amat2 sakit. .bole mngs rsa. .😓. .alhamdulillah skmg da 26w++ da xrse salit. .stiap kali mndy. .sye brsh knkt bhgian puting 2. .kalo sis ade prsan wrna putih2. .cba sis brsh kn. .krg rsa skit..😊

4y ago

Org kte krak ape sye pon lpe. .tp ble da bersih kn ..sis bole rse kurg sakit. Hehehe. .skng mmg tiap2 kli mndy sye brsih kn. Heheh. .tp ble picit2 mujur x klua pape lg. .😅