Ingin tahu

Assalamualaikum, mommy semua. Saya mahu tanya, biasa kalau waktu subur akan keluar keputihan seakan putih telur yang cair & buah dada sakit & membesar berat ? Biasa berapa lama ?Adaka ia tanda tengah subur @ awal pregnancy ? #bantusharing #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

sehari je. keluar watery mcm egg white, tenderness breast, bernafsu. awal pregnancy simptom x dtg period je. lain2 semua sama mcm nk dtg period. jadi x boleh expect tu nak period atau pregnant. nak tau pregnant boleh buat upt test bila dah due period. x perlu buat awal2.