buah dada membesar / padat

buah dada membesar pada usia kandungan berapa? sbb sy punya lembut je.. just nipple je ngilu kalau sentuh

12 Balas

sy pun trtnya2 yg tu.picit nipple pun xd rasa apa..cm biasa je.bli jgk bra extra size tp xpkai pun.risau plak klo xde susu nt.lain bdn lain perubahan kot.

4y ago

Serius sis xrse pape ble pcit. ..?sye tsnth skit bole.mngs. .usbnd plak ske nk raba2. .mmg hangin la cte dye. .🤭😅. .tp mse awl pregnant smpai 24w la. .now da 26w++ da okee skit. Puting pon okee da. .cba breast rse sakit sikit. .bra still x tuka2 lg. .🤭