buah dada n faraj

Camne nk besarkn buah dada dn ketatkn faraj

12 Balas

Nak besarkan breast tu tak tahu . Kalau nak ketatkan faraj boleh makan jamu . Kalau saya , start dari lepas bersalin saya guna pencuci putik telaga dara by bondarozita . Wangi , bagus untuk pulihkan luka , bagus untuk faraj punya otot . Tapi tak sure keberkesanan nya . Husband cakap okay tapi ntah sebab saya tak tahu kalau lepas bersalin memang faraj macam sekarang ni ke atau longgar . Tak tahu yang sekarang ni effect dari pencuci tu ke tak sebab baru first time bersalin .

Nak buah dada besar, kena banyak senam.. Sbb saya dlu slalu pegi gym.. Drpd umur 18 smpai 22..da nk kawen da slow sikit.. Bnyk senaman yg boleh besarkan buah dada.. Kalau ketatkan faraj tu.. Senaman kagel sis.. Rajin2 google

Besar kan breast cara selamat org tua2 kata suh je suami yg tolong hari2.. 😂 Psl faraj better jgn guna apa2. Zaman skang ramai dh doktor2 terlatih share psl ni. Jgn sembarangan mkn or guna jamu dsebagainya..

Motif besarkan breast? Natural way dgn cara berenang, bykkn lean meat, plank every day. Slain dada luas, dpt bantu six pax. Utk faraj, can try kegel. For more info, leh jumpa doc utk nasihat terbaik

Nk ketatkan faraj boleh try buat senaman kagel sis.. Sis google ye mcmmana. Senang je.. Elakkan makan jamu @ guna pencuci.. Sbb ada side effects jugak..

Function utk bsat kn breast . ..?slalu ibu lps brslin nk ketat kn faraj ade la. .tp kkdg ade je jamu utk ktat kn faraj skli ldg ade yg bsar kn breast

sy jumpa benda ni kt fb.. not sure.. erm nk selamat cara ketat kn, buat senaman kemutan je.. drpd mkn jamu, jangka masa panjang kita xtwu..

Jamu jamu ni xelok consume..Tambah2 ad jmu y kene insert dlm tu nk bg ketat...xperlu la amalkan jamu...senaman kagel tu

3y ago

slalu dgr org ckp..bg suami je tlg..hisapan Masa bersama tu blh Bantu byk benda..selain ghairah, blh jugak besarkn dan cantikkan buah dada. baca artikel kat dlm parenting ni kelebihan suami menghisap payudara isteri..

Elakkan makan benda merapu (pil atau jamu) .. Senaman paling penting utk cara hidup lebih sihat

Untuk faraj senaman kegels..untuk buah dada minta tlg suami urut