Doakan saya

بِسْــــــــــــــــــمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ Assalamualaikum ibu² semua.. Esok saya dah 38weeks Due date 18/12 ni...baby dah start byk mengeras dan kerap sakit pinggang kebawah, kaki pun dah rase sakit sgt nk jalan...tapi masih belum ada tanda² nak bersalin lagi. Mohon doakan semoga saya NUR SHUHADA BINTI SABLI dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn.. Doakan saya ya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu² yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikn zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib.Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲

58 Balas

amin amin amin!!! semoga dipermudah kan bersalin ye sis.😘. sy pun dh tk sbr nak bersalin.. tp sy baru 29weeks.