Mohon Doa Dipermudahkan Bersalin

Bismillahirahmanirrahim Assalamualaikum mommies... Alhamdulillah memasuki 37w🫶 Mohon tolong doakan saya Nurul Atikah Bt Subol dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga selamat bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan , kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat . Aamiin ya Rabbal alaminnn 🤲🏻🤲🏻 Doakan saya . Lebih 40 orang yang doa , InshaAllah dimakbulkan . Saya juga doakan semoga ibu2 yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin , selamat ibu & anak 😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah .. Amin ya Mujib . Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua .. InshaaAllah .. 🤲🏻🤲🏻 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰.

4 Balas

aamiin2 ya rabbal alamin,smoga sist Dan baby Selamat Dan dprmudahkan urusannya,aamiin❤️

Moga dipermudahkan urusan puan dan baby. Moga dimakbulkan semua doa puan ini

Ameen.Semoga urusan bersalin sis dipermudahkan, selamat semuanya❤️

Semoga di permudahkan segala urusan Puan & Baby