Assalam..doakan saya bersalin sebelum due

Assalamualaikum semua 🥰🤍 Harini saya dah 39 minggu 3 hari due date 28/12/2022 masih takda tanda2 lagi😢 Doakan saya, NORSYAMIMI MOHD AFANDI semoga dipermudahkan segala urusan bersalin dalam masa terdekat dan semoga semua berjalan lancar. bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit ibu dan baby pun sihat dan selamat. Aamiin ya Rabbal alaminnn 🥰❤️ Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insha Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu² yg menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Yang masih belum diberikan zuriat akan diberikan zuriat kelak InshaaAllah.. Amin ya Mujib. Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah..🤲🤲 ‎لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

2 Balas

sy pun due 27hb12 ...maseh blm.ada.tnda2 lagi ...just bawah ari2 je sakit sikit2 ....bdebar jugk nk tunggu klahiran ni ...second bby ...tapi 7thun menanti....huhuhu....doakn sy jugk dpermudhkn bsalin nnt ...selmat ibu n baby...semoga kita semua dpermudhkn urusan bsalin ye sis....aamin ...aamin....

1y ago

sama second baby juga..takut kena induce je..masih tiada tanda2 nak bersalin ,semua benda dh buat tp baby masih syok duk dalam perut lagi hehhe

Aminn 🤲 Semoga Allah permudahkan segala urusan sis ye.. Semoga semua mommy2 yang sedang prengnant dalam nie selamat melahirkan dan mendapat anak yang sihat, berakal, pandai, alim dan beramal.. InsyaAllah Amin 😊

1y ago

aamiin2..terima kasih