38weeks 4days

Assalamualaikum Ibu-ii semua😘 Sekarang saya dah 38weeks 4days. Due date 12.11.2022. Dah rasa mengeras tapi false contraction. Doakan saya untuk bersalin sebelum due date ya 🤗 Doakan saya FATIN NOR SYAHIRA BINTI MOHD JUSOH#firstmom dipermudahkan dan dipercepatkan segala urusan bersalin dan semoga selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit dan baby pun sihat dan selamat. AMIN ya Rabbal Alamin. Doakan saya. Lebih 40 orang yang doa, Insya Allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu-ii yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak.😘 Terima kasih semua moga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa kalian kembali semula kepada kalian semua..In Shaa Allah. 🤲🏻 ‎آمِيْن يَا رَبَّ العَالَمِيْنَ 🤲🏼🥰

14 Balas

Sye 14/11..masih belum ada tanda2..just perut berat ke bawah..sakit pelvis dan pinggang.kerap mmbuang air beso & kecil.perut krem..ssh tido malam..semoga dipermudahkan urusan bersalin secara normal tanpa koyakan & jahitan..sihat sejahtera hendaknya

1y ago

InshaAllah Aamiin²🥰♥️semoga urusan mommy² yg bkal brsalin pd bln 11 ni dipermudahkan♥️

amiinnnn 💕 doakan saya juga mommy skrg 39minggu ..mudahan bby beri krjasama sblum due 9/11 rabu depan..klau bby tak beri krjasma tpksa serah diri selasa dpan disebabkan ada gdm on diet huhu

1y ago

InshaAllah Aamiin²🥰♥️semoga urusan mommy² yg bkal brsalin pd bln 11 ni dipermudahkan🥰

Aamiinn aamiinn. Semoga dipermudahkan segala urusan. Doakan saya juga ya, due 22.11 ❤️ sekarang dah 37minggu 1 hari ❤️

1y ago

semoga urusan kita dipermudahkan sgala urusan...Aamiin Aamiin🥰♥️InshaAllah♥️

due date sama.. Doakan untuk saya juga ya .. saya doakan untuk semua... Semoga dipermudahkan urusan untuk bersalin nanti amin...

in shaa Allah aminn.. semoga dipermudah bersalin sis.. semoga semua ibu2 yg bakal melahirkan dipermudahkan bersalin termasuk diriku ini hukhuk

1y ago

InshaAllah Aamiin²🥰♥️semoga urusan mommy yg bkal brsalin pd bln 11 ni dipermudahkan♥️

Sama sy due 11.11.22 tapi xde tanda apa2 lagi semoga baby keluar dgn selamat dan dipermudah brsalin nanti aamiin doa kan sy jga ibu2

due date kita sama, tp sy awal 8/11 dh serah diri. moga smuanya selamat. amin in shaa Allah

amin3x🤲semoga semua urusan dipermudahkan...doakan saya jgk ye due sate bulan 12 nnti😊

1y ago

InshaAllah Aamiin²🥰♥️semoga urusan mommy brsalin dipermudahkan♥️

semoga dipermudahkan semua urusan mommies2 semua...saya 36weeks...dah kerap sakit...

1y ago

InshaAllah Aamiin²...semoga urusan brsalin mommy dipermudahkan🥰♥️

amin2 doa kan sya jgk yea.. due date kita sama