Boy Or Girl ??

Boy or girl ya ??

Boy Or Girl ??
30 Balas

Sono ckp apa..dorg scan x nampak ke..klu tmpt sy ari tu scan mmg smpai dpt la doc tu tgk..mmg gigih dia tggu utk tgk yg tu ni..😂

Usually around 23 mggu keatas doc dh bgthu jntina apa. Mcm saya. Scan last month, mggu ke 22 dh thu jntina. 😊

4y ago

Boy seawal 3 bln dh nampak sis🙋🏻‍♀️

Kalau saya x kisah boy or girl yang penting baby sihat dan cukup sifat alhamdulillah.

Tumpang tanya sist🙏 ni boy or girl ye? Scan2D 20weeks pregnant

Nampak macam girl. Tapi saya bukan sonographer bertauliah.. hehe

Lah scan doc X g tau ke? Pelik la sy scan terang2 nampak da

3y ago

Tak semua org sama. Mcm saya even dh terang nampak. Tp Dr confuse masa buat details scan. Ada Dr yg tak pasti. So dia tak confirmkn.

xjelas.. brpa mnggu sda? sy 24mnggu blm kesan jantina apa

Sy tk pandai sgt nk tgok gmbr scan ni btw tahniah sis

msa scan doc xbgithu ke sis? plik laa

3y ago

Mcm sy, Dr mmg x bgtau. Dr suruh scan lg next 2 weeks. Sbb Dr sndri confuse. Even baby dh kang2 luas.

kenapa tak doctor tanya masa scan haritu?