Girl or boy?

Yg ni girl or boy? 😂

Girl or boy?
85 Balas

nampak mcm girl... terbelah kt tengah2 tu. bby saya pun tiap kali scan terbelah mcm ni la... keluarnya nanti x tahu pula gender apa

best nya bole nmpak gender dia ... saya masuk 35w baby tk bgi tgk huhuu .. mau belikan baju tkt salah pilih wrna😂

4y ago

betul tu saya pun beli baju warna putih jak dlu .. lgi pun beli tdk banyak tunggu kluar baru beli .. confuse d buat nya

pandai mak2 tgk gmbr scan... sy plg x paham tgk gmbr mcmni sebab x tau tang mn nmpk anu dia hehehe

Doc ckp klo girl ad line putih mmjng kt tgh klu boy nmpk bulat telo nye atau pistol

puas pusing2 xtau nk tngok mcm mne..nk tahu boy ke girl tu..😅

Mcm mana mommy2 tgk ye? Hehehe.. Sy x tahu nak tgk ni mcm mana....

Girl kot.. sbb boy akan nampak obvious bujur kecil kt depan

tgok mcm girl . heeee Smoga dprmudahkn Segala urusan 🥰

girl kot nmpk cam u shape

girl