boy or girl ??

Hye mommies.. boy or girl????

boy or girl ??
34 Balas

Ad lg org tnya soaln mcm nie.. Zmn skg dh cangih sis.. Sis boleh je p scan lg snang.. Zmn bila sgt org tgok prot bleh thu boy ke girl.. Klau zmn dlu2 mnkin la sbb scan2 nie xde

4y ago

kan.. da la org kat sini bkn semua betul, attention seeker je org yg tye soklan gini. menyampah.

Detail scan je nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉 https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7

Bentuk perut bkn penentu jantina sis, buat je detail scan. Mcm sy sis, org cakap bentuk perut sy mcm bby girl, kluar je bby boy

4y ago

sma mcm saya sis..nurse yg checkup sy siap ckp lg..tgk perut mcm baby gurl..hamikk kau. scan2 nmpak si bebird😂😂

Klu xboy girl dua ni jer laa... Sy xbrpe nk cye untuk perut blh tntukn jntina, baik scan lbih detail.. 😊

4y ago

Btul tu... Bkn btul sgt bntuk perut ni😂scan jer la

Hihi.. dah scan hari tu..baby boy.. 🤭😁

detail scan je puas ht awk☺️

Baby bump ada lah aurat 😘

Girl👧❤️

Mcm girl 😍

Tak sure 😅