Boy or girl

Hai ibu2 nampak Boy or girl #pregnancy

Boy or girl
14 Balas

macam sy. 3x 5d scan doctor ckp girl. inshallah akan kuar girl. aamiin

saya first scan doc kata mcm girl, kna scan lg skli utk pastikn.

maaf boleh sy thu macam mana nk thu girl or boy sy first bby😅

3y ago

20w keatas boleh refer klinik swasta mintak appointment untuk detail scan. Time tu doc akan cek satu satu organ baby, cukup sifat ke tak. Dan masa nii mmg akan nampak gender, tips sebelum gi scan kalau nak senang nampak gender. Minum air manis sejuk, baby akan aktif. Lagi senang nampak

saya 4 kali scan dokter kata girl . harap betul lah 🤭

Sye nak tnye klu gambar scan baby sye ni boy ke girl ye..

3y ago

Ye ke.. Sbb masa scan tu dok Ckp mcm girl tapi xberapa pasti sbb baru 19minggu lebih kan.. Klu betol boy alhamdulillah dpt la sye 2pasang.. Klu girl pun alhamdulillah yg penting sht

Nampak macam girl tu sis. Nampak hamburger/3 line

nampak macam 3 garis sis bby girl

4y ago

sebab ada 3 garis..mcam anak saya dulu anak ke 3 baby girl ada 3 garis mcam sis ni.

best nya dapat gegirl

nampak mcm girl

nmpk girl