makan megi ketika hamil 5 minggu.

Boleh x?..mkn megi bleh tk...?

14 Balas

Sy masa baru tau pregnant dah makan meggi. Tp kena masak la. Cz dah lapar sangat masa lewat2 malam. Bila cek doc. Alhamdulillah kandungan ok. Tp klu boleh jangan selalu sangat makan meggi. Cz meggi tak berapa bagus.

sy skng prgnt 16w still mkn maggi..msa prgnt ank prtama dlu hmpr stiap hari ngidm maggie..alhmdulillah bby lhir shat..tp seelok nya jgn kerap amalkn

Sye dh 6w.. Mngidam maggie tumis tu.. Tp rmai yg x bagi.. Jd sye pun takutt nk mkn.. Sbb awal lg kndungan

Time 5w tu pn saya ada mkn, lepas tu perut jadi panas, dn terus ceri beri, terus xberani nk mkn 😂

5y ago

baby x suka megi lettew..

Megi boleh tapi sikit2 je,if nak mkn mee, better masak mee kuning, mihun sendiri

Boleh je sebab bukan makan hari hari pun. Saya makan je sebab teringin

Ok je makan megi. Tak salah pun. Cuma jgn diambil kerap.

Boleh mkn, tp limitkan sebulan sekali shj ye..

Sy makan jer megi tapi bukan hari2

Boleh je..tp jgn selalu