Makanan

Boleh ke makan megi, ketika hamil? 2 kli sebulan boleh la kan. Teringin sgt mkn megi

2 Balas

Sy ms.preggy dlu pn suke.mkn maggi..tp husben bg limit dlm sebulan ley 2 kali ... Or sekali... Siap bli memcm jnis maggi lg😂✌..tp dia kata nk mkn blh tp jgn curah air pns..kne msk maggi tu dgn letak sayur sayuran bnda2 yg berkhasiat... Hahadeii😂... Tp slalu husben bli maggi kari ...yg latest ni ada soto sup tulang..so husben bli yg tu...sbb dia sup an...juz add on daging..sayur2.. lg satu..ms sblm msk tu... Celur maggi tu dlu..buang air prtma kita kembangkn maggi tu then toskn..sbb xelok tuk kshtn... 2nd time celur br msukkn dlm kuah maggi trsebut... Jg dri bebaik ea mommies.. 😘✌may Allah alwyz bless u..aamiin

blh jer sis sy pun mkn magi tp jngn slalu la alhamdulillah sy dah 33w 😊