Czer

Boleh x momy2 kongsi pengalaman baby songsang n kne czer...n bg petua untuk hilangkan batuk...Sye ade masa seminggu untk hilangkan batuk dan semput...risau plak hati Sye?

1 Balas

Petua hilangkan batuk yang sentiasa mujarab untuk saya (untuk orang lain tak pasti), ialah amalkan satu sudu madu kelulut setiap malam sebelum tido. Kalau sis muslim, boleh selawat dulu dan kemudian niatkan madu tu sebagai asbab untuk sembuh. Lepas dah telan madu tu, terus tido. Jangan minum air. Ni je saya amalkan setiap kali batuk. Alhamdulillah cepat sembuh.