Minta petua hilangkan batuk dan selsema ibu mengandung

Hai ibu yang berpengalaman....boleh kongsi petua untuk hilangkan batuk & selsema ibu mengandung?

1 Balas

1.minum air masak, jangan minum ais & apa² minuman bersusu (susu fresh milk, full cream atau susu pekat). 2.sapu vicks kat hidung & dada untuk legakan selsema batuk. 3.mandi air suam sebelum tidur 4.kalau tidur jangan pasang aircond kuat atau ngadap kipas saya baru baik batuk selsema, ubat takde langsung. 🥲 doktor sebelum ni bagi ubat, yang baru ni cuma bagi ubat kumur je.