Doakn sy semoga diberikan kesihatan.. Hari ni tarikh serah diri.. 14/3 czer tp sy x, sihat.. 😢😢

14/3 sy kne czer sbb bby songsang, tp sekarang sy x sehat,batuk sakit tekak n sakit mata.. Ada, x yg tau mcm mne nk hilangkn batuk,ubt batuk dh minum,tp ttp batuk.tlg doakn sy n bby sihat.

1 Balas

Mudahan cpt sembuh dan semuanya baik tanpa mudarat. Untuk batuk, elakkan makan bergoreng/ berminyak, pedas dan manisan. Minum air kosong secukupnya. Tampung perut dgn bantal/ tangan bila batuk

1y ago

Sama-sama