Batuk

Assalam mommy2... Saya bersalin secara czer dh sebulan. Masalah sy skrg sy alami batuk. Boleh ke sy mkn ubat atau mommy2 ada petua untuk hilangkan batuk ni. Tersiksa rasanye batuk bila czer ni.

1 Balas

mak yg nyusu bdn xboleh mkn ubt btok sis . petua mak sy klau btok ni minum air lemon cmpor madu asli tnpe gula . air suam . minum setiap hari sis . sehari minum dlm 5 6kali . supye kerap kencing tok buang kuman . smoge mmbntu .