batuk

hye mommies...nak tanya kalau ada petua hilangkan batuk n selsema..dah seminggu x baik2 lg.pergi klinik dr bg ubat prospan dah hbs sebotol pun tak okey.cuba lemon dgn madu pun dah..kandungan baru 10 minggu.

1 Balas

Sama mcm sy dlu. Mcm2 ubat cuba. Xlega2..😭😑 Kalau batuk lama sgt n berat trun nurse akan minta 1. Buat mantoux test. Utk detect tb 2. Sample kahak diambil 3. Mine was -ve. 3 bulan batuk rupanya itu alahan mgndung. 😅 1 hari tu sedar hubs ttba batuk2.. n batuk sy hilang mcm tu ja.. pelik2 btul.😅