BOLEH TAK??

BOLEH TAK MINUM SUSU OMEGA.. SY FIRST BABY. SAYA TAK TAU SANGAT2 TENTANG SUSU IBU HAMIL NIE. TO LONG BAGI PENDAPAT YA.. 32WEEKS

8 Balas

Saya mengandung tapi saya ada terminum susu omega tuu satu kotak kecil je bru sekali lepas saya tahu tak boleh minum susu omega macam mana adakah bahaya

Hm tkkn tk tw langsung sis pasal susu ibu mengndung em kn boleh membaca , so b4 beli tu baca lah , p tnya kat kaunter tu ke em

Dari awal week sampai 32w x pnh minum susu? P mana2 kedai tengok bahagian susu ibu hamil. Kalau x tahu tanya pekerja kedai

BNYK2 susu..susu omega je preggy tk boleh mnum sbb iya menurunkan berat bdan dan baby pun tk dpt khasiat yg spatutnya

Susu omega tu tak boleh sis. Susu tu untuk orang nak kurangkan kolestrol. Susu lain boleh.

tak boleh. susu omega bukan untuk ibu hamil. minum la susu maternal banyak je susu untuk ibu hamil

Xsesuai..mnom farm fresh pun ok

Susu omega x bolh..susu HL 😋😋