Susu ibu mengndung

Sape pernah minum susu nie?okey tak?saya first time mngndung ?

Susu ibu mengndung
25 Balas

Saya minum enfamama,sedap,bancuh pkai air sejuk jer,sebab x banyk gula,sebab tu dia larut,seller yg jual susu ni ckp,klau kena bancuh pkai air panas normally sebab ada gula dlm tu,sebab tu susah larut,saya suka enfamama sebab xmanis and bolh tahan 24hrs lepas bancuh..sedap pulk..

Sy minum, tapi yg tin warna gold. Perisa vanilla. Bagi sy okayla. Nak sedap macam mana kan susu? 😅 Lainla susu yg dalam kotak tu, memang la sedap HAHAHA. 😆 Sy jenis susah naik berat. Alhamdulillah berat naik minum susu ni.

sy pun first time ngdung...sy miNum susu ni...sy kene berak3 teruk....sbb susu ni kite kcau mcm.mna pun die tk hancur....so sy stop.....blh jdi kering badan.

4y ago

Try fresh milk farm fresh pn okay

X sedap...sy mnm yg tin kaler gold..bila bancuh dgn air suam susu xlarut sgt...anmum ok x jadi cmni pun..

Pernah minum x sedap,bau je mesti muntah.. tp minum anmum ok je.. now campur2 siang farm fresh n mlm anmum..

stkat ni susu ni boleh tolak ansur skit. anmum lgsg x leh bau. enfa mama mcm ok jgak, tp mahalnye ya Allah.

Tak sedap dan berketul2. Saya cuba enfamama pun okay. Tapi skrg ni dah minum frisomum pulak. Lagi sedap 🤭

4y ago

Mmg berketul kalai salah cara buat..sebenar bancuh guna air suam tu sis..kalau guna air panas,mmg akan berketul.

Sy pnh bli susu ni tp sy xleh nk telan bau agk kuat sikit.. Sy minum frisomum gold Alhamdulillah ok

Mmg berketul kalo suam panas..kalo buat sejuk elok je x berketul..sy boleh je telan susu ni

Penah minum 2 tin.. pastu tukar susu lain yg perisa coklat..dah tak leh bau susu tu alah