Hb low

Assalam..sye mengandung 15w..bln lps checkup kt klinik hb sye 10 sje...ade tak cara nk naikkan hb???sye dah cuba mcm2..mkn jambu batu,daging,kerang...ubat pown dah mkn...skrang ni sye nk try iberet lak...ape pendapat korang??

2 Balas

Sy punya hb pun 10 mcm tu. Nurse ckp jgn sampai bawah 10. 10 dan keats masih ok lg

3y ago

saya da ambik smple darah, dr kata result ok tok anmesia.. dr souh ambik darah lg skli.. hb sya pon low xthu nk btpe da. 😪

Minum air kotak jambu batu.. kalau x pon air kotak longan & red dates 😊

5y ago

In Shaa Allah semoga Allah mudahkan urusan awk sehingga melahirkan 😊