Susu

Boleh suggest susu apa yg mommies semua minum masa pregnant?

22 Balas

doc ckp xkish pn nk mkn susu biasa or susu utk mtrnty.jnji mnm susu..sy mnm susu frnlf je..hihi..agak2 lau gl naik kena lh tkr..

sy minum anmum..sbb nurse ckp blh tlong naikkn berat bdan..brat bdan sy trun msa alahan haritu x naik2 pn lg 😥

Masa awal2 minum anmum, tp dlm masa sebulan berat naik mendadak smpai 6.5kg.. Skrg minum susu dutch lady je..

5y ago

Dutch lady yg camne tu sis? Kalau minum dutch lady strawberry uht tu boleh ke?

Sy minum nespray cergas. Nurse kat KK x galakkan minum susu ibu mengandung sbb byk kandungan gula.

Sy awl2 preggy dlu minum anmum. Skg minum fresh milk sja. Tu pn jarang 😅

Saya minum wildan brperisa coklat..sebb xske minum susu..😊

Enfamama sb kurang kandungan gula

Susu kambing asli. Brand Purenat

Fresh milk & susu kambing

Sye mnm fresh milk je😅