Minum Susu Ketika Mengandung

Salam & hai, boleh share apa jenis susu yg mommies minum? Awal2 pregnant, sy minum tp bila masuk 2-3bulan, tak minum sbb morning sickness.. Ni rasa nak minum balik.. Boleh suggest or share susu apa yg sesuai.. Tq ?

1 Balas

Waalaikumsalam.. Kbnyakkan org minum fernleaf sis, sbb susu ibu khas untuk mngandung tinggi gula.. Tkut kena kencing manis atau bby besar sangat, sye pula.. Tak minum susu ibu langsung 🤣🤣 good luck sis💕