Test BSP

Boleh spe2 bgtau mcm mne ye procedure buat Ujian BSP? Saya first time nk buat

3 Balas

Puasa pukul 12 mlm, esok nye pukul 8 pg check bsp.. lps tu blh mkn.. pkul 9pg start puasa 2jam, 11pg check bsp, pastu blh mkn tgh hri. Pukul 1 puasa 2jam, pukl 3 blh check bsp. Pukul 7 puasa, pukul 9mlm check bsp. (Ni masa yg nurse bg sy, buat shri sblm jmpa doc) Mkn kena kawal.. elakkn minun mnis masa check bsp, mkn separuh nasi, lebih kn syur hijau, lauk. (Amalkan half, suku,suku)

kul 10mlm puasa kul 8pagi buat bsp lps tu boleh mkn kul 10pagi puasa sampai kul 12pm kul 12pm dtg balik buat bsp lps tu boleh mkn sampai kul 2pm puasa sampai kul 4pm kul 4pm datang balik buat bsp lps tu boleh dah mkn sampai kul 6pm stop mkn 2jam kul 8mlm pergi balik buat bsp... mcm tu la jadual saya 2mggu sekali.. esok nye dtg balik dan pergi kk buat review cop dokter

Pkul 10 mlm dah stop makan. Sis blh minum ja. Minum pon air kosong ja. Esk pkul 8 pagi jgn mkn pape g klinik bt bsp. Lps tu br blh mkn. 2 jam sebelom next cek bsp kena stop makan dah