Ujian bsp

Sapa yg buat ujian bsp tiap mgu.. Kt geng

24 Balas

Sy buat sekali je.. Doc xde pulak ckp suruh repeat.. Tp sy buat je sndiri dkt rumah sbb mmg ada alat dkt rumah.. Tp bacaan mkin menurun.. X tw la its a good thing or bad.. Pagi td check 5.5 dari yg 1st dulu 6.7..

5y ago

Klu kt klinik sy cek tu pagi 5.5 dh merah n kna repeat minggu dpnnye

Alhamdulillah skg sya dah 2mggu skli cek bsp,, Mggu2 lepas tiap mggu buat cek bsp ni syukur ade alat sndri pi klinik hanya review je

Hahahahha.. Kita geng laa tu tpi sya dh lepas dh. Mngandungnya last year 😅😅

5y ago

Xpyh dh

Sy 2minggu skli misi da bgthu smpai bulan 11 ni bru la stop bsp... 😂😂

Sy bru start mggu ni.. Mggu dpn kna lgi..nak nangis rsa kna ulang alik

Sy smggu skali bsp..dah insulin..1 hb ni kne serah diri utk brsalin 38w..

5y ago

Smga dprmudahkan sgla urusan..

Sye👋 seminggu sekali kene buat..sekarang in on insulin..

5y ago

0,6,6,0

Kandungan first hari tu setiap dua minggu.

Sy.. Siap beli alat tu unt control bacaan..

5y ago

oo.. yg accu check sama mcm kt klinik.. mgkin dia punya bacaan tepat skit.. mcm sy confius nan bacaan guna sinocare tu.. jauh beza nan bcaan kat klinik..

Saya..2 minggu sekali buat bsp.😅😅