Gdm bsp 4kli

Spe2 blh eplain mcm mne nk bt bsp 4kli..klau dh ke kk pgi2 bt bsp tu dh kira permulaan ptama ke..dan seterus kedua sy bt sndri

3 Balas

betul sis kalau dh pg tu kira permulaan pertama...selalu kk tmpt sy klu dtg pg lps ccuk tu baru boleh mkn..lpstu tggu 2jam ccuk lagi..mmg kena 4kali je ccuk..mcm sy dh ada alat untuk buat bsp dkt rumah, so sy buat dekat rumah and tulis dlm buku je, nt time dtg nurse la akn check ktsitu

Ikut klinik jgk sis ... mcm dtmpt saya rmai yg ada gdm jd kena prgi kk dr bsp ptma smpai yg ke 4 ... mcm dtmpt kak ipaq saya ptama hngga ketiga di kk bila mlm blh buat sndiri sbb xrmai yg ada gdm

Awak kena reconfirm dengan nurse awak semula. Macam saya tak buat kat KK. Nurse bagi buat sendiri. Hari checkup baru review result BSP tu.