Tanda Nak Bersalin

Boleh Share x Mommies Bersalin Weeks ke berapa.. Normal Or Czer.. Apa Tanda2 Masa Nak Bersalin..boleh Share Experience x? Sy 1st prgnancy 37 weeks..blum ade tanda apa lagi.. ?

8 Balas

Sy 38weeks 2day,perut memulas smpai ke bahagian belakang,kontraksi tiap 5 menit sekali dan kerap sis rasa nak buang air besar tp bile ke tandas tak keluar pun,mase tu air ketuban blm pecah lg bila smpai hospital tgh check tiba2 dah pecah ketuban bukaan dah 6cm trus msk LR tu lh pengalaman sy bersalin