Tanda bersalin ke 37 weeks

Fistmom boleh share x tanda bersalin#firstmom #pleasehelp #firstbaby

Tanda bersalin ke 37 weeks
1 Balas

Setiap bby tue berlainan rasa nya sis.. Mcm sy genap 40 weeks keluar keputihan besar seperti syiling 50 sen..tp xada rasa sakit bersalin Anak ke 2 36 weeks just sakit2 pinggang sengal2 makin lama makin kerap sy rasa sakit so sy g hospital terus bby dh nk kuar 😅 time tue sy tahan sakit dr kul 3pagi smpi 6.30ptg bru g hospital 😅 sbb xsangka dia nk kuar awal.. sis klu mcm xpasti cuba g klinik berdekatan check

11mo ago

Ok tq