Tanda Nak Bersalin

Boleh Share x Mommies Bersalin Weeks ke berapa.. Normal Or Czer.. Apa Tanda2 Masa Nak Bersalin..boleh Share Experience x? Sy 1st prgnancy 37 weeks..blum ade tanda apa lagi.. ?

8 Balas

Sy ank 1st lahir on due date kluar tanda lendir&drh.. Yg 2nd overdue 40w 5d kluar air ktuban..yg ke 3 tgh mnunggu hari ni.. Harap2 kluar la sblm due.. Sbb sblm ni bby 2nd ad kes besar sgt time kluar.. Risau bby kli ni pun besar😅

4mo ago

sy now 37 week 4 day kdang mai sakit.. tp kjap2 je dia just main2 lpas tu hilang.. trus.. tnda xde trun ap2 lgi..