bajet brng baby

Boleh share x brpa kos mummy semua beli barang bby yg dah complete .

24 Balas

Cecah 2k jugak. Stroller & breastpump sy beli preloved but still in good condition & ada warranty lg. So jimat byk kat situ. Baju baby sy prefer beli kat mall instead of beli on9 sebab takut kain sy tak berkenan. Sy suka beli rompers lebih, sesuai dgn cuaca Malaysia. Diapers sy nasihatkan beli small pack dulu, anak pakai serasi baru beli bundle. Ni anak no. 3 tp dah 8 tahun tak pregnant. Brg baby mmg langsung dah takde. Kena beli semua baru. Utk mommy to be - first born sy nasihatkan berbelanja secara berhemah. Trust me, akan ada byk brg baby yg tak guna nanti. And lps bersalin nanti lagi byk nak guna duit.

5y ago

Ushhh mcm bnyk tmpt kena survey lagi nie. Hahah. Dh lah skrng x larat jln lama dh. Kiki. Thanks ya share info. Dh boleh masuk list tmpt mna nk g survey. Huhu. Smga urusan kita smua dpmudahkan ye..