bajet brng baby

Boleh share x brpa kos mummy semua beli barang bby yg dah complete .

24 Balas

Sy beli kt shopee. Murah2. Walau lmbt skit smpai tpi berbaloi. Cntik2. Selebihnya kkk n adik bagi. Anggaran semua dlm 250

5y ago

Ingt nk beli dkt shoppee jgk tpi tu lah. Suami sy x kenan beli online. Tkut brng smpi x kenan dkt mata

Pada pendapat saya agak banyak juga ikut kemampuan lah.... Janji bby selesa n cukup.

1500+, dri breastpump, car seat, stroller, n sgala botol susu katil tilam n baju bby

5y ago

Tommee tippee. Sya beli wktu sales, dptla murah. Tp tk igt dh brp.

Rm800+ ... xtermasuk tilam baby, barut, bedung, katil, car seat, stroller ...

Tak kira tp memang mkn beribu..apa2 beranak ni memang kena standby duit

saya beli basic dah habis jimat dalam 1.3k juga belanja..

Kos sy bli brg2 baby rm1500. Lgkap smpi stroller & car seat.

5y ago

Sy bli brand picardo. Yg tok newborn smpi 25kilo. RM 270 mse baby fair. Da beli bru jmpe rm250 jenama sweet cherry kt parkson. Ade baby fair gak.

Barang baby basic termasuk barang ibu sekali..RM250

5y ago

Wow bajet betul nie. Bagus lah boleh bajet mcm nie. Jimat bnyk

500++ tak termasuk carseat dgn stroller lagi..😂

RM 1000..including Carseat and strollers