Hi mummy..

Nak Tanya la kan..sy first mom..agak2 berapa eh mommy2 semua habis duit beli barang baby..complete.. saja nak tahu,senang nak bajet..

2 Balas

Berpantang dgn mak sbb sy ank sulong mmg mak sgt tggu utk jg time pantang, then hospital pulak sbb sy kje gov so agak jimat di situ and sy mmg kne bersalin di gov sbb berisiko, hospital swasta awal lg dah tolak sy😢, so utk beli barang newborn, dalam 1k je bajet. Ni utk newborn.. Utk umur lepas 3 bulan keatas x pikir lg🤣

almost 4k. termasuk upah cl, duit hospital.