bajet brng baby

Boleh share x brpa kos mummy semua beli barang bby yg dah complete .

24 Balas

Kalau nk beli dkt manjaku baby mall, pegi kt branch wangsa maju.. I pegi manjaku baby mall branch ptjaya & ampang both harga sama.. Shower bath head to toe brand anakku yg 750ml still rm17 @ rm19 mcm tu la.. Tp bile pegi manjaku baby mall wangsa maju bath head to toe anakku 750ml harga rm11.9..tekezut.. No wonder la rmai komen kt manjaku baby mall wangsa maju beza harga murah dr manjaku baby mall yg len..

5y ago

Ooo...nk balik rumah mil dkt kl skrng nie pin x larat jln dh sbb 32w. Sy stay penang. Huhu btw thanks for info yaa