bajet brng baby

Boleh share x brpa kos mummy semua beli barang bby yg dah complete .

24 Balas

Barang2 basic total about Rm800. Itu termasuk playpen, tilam baby, baju, barut, semua brg penting utk dlm pantang. After pantang nti baru beli stroller & car seat. Bersalin 19.11.19 ni.. Inshaa Allah doakan di permudahkan semua nya.

5y ago

Sy stay bangsar, tp sy pegi hari tu dekat setapak, ade byk branch tau. Dekat Sri Kembangan pun ade klu tak silap. Itu Pun Google Je. Haha tp seriously brg die murah2, baju rm5hengget. Barut rm5, mitten RM1 sarung tangan. Bantal utk susu kan baby tu baru rm49 Je. Klu kt tmpT lain melampau harga sampai rm65-rm84. Ade bende die mmg murah la. Playpen or baby cot baby pun murah. Sy dpt harga Rm150 Je.. Brg baru. Klu kt tmpT lain da Rm 350 hengget.