Hamil 3 Bulan ±±

Haii momy².. Sy dah hamil 3 bulan lebih, tapi bila kat rumah selera makan sy kurang terutama nasi, sy x lalu nak makan.. Tapi bila kat luar berselera pula nak mkn . Huhu ada tak mcm sy ?? Bila dekat rumah hujung minggu sy ada la juga makan nasi tapi sekali dua .. Cuma bila lapar sy kerap minum milo & makan dgn biskut kering shja. Apa pandapat momy semua??

1 Balas

Kena makan juga sis. Mungkin try masak makanan yg sis lalu. Gantikan nasi dengan roti ke mee bihun?

5y ago

Susu coklat tu tak kisah brand apa sis?