Morning Sickness 1st trimester

Boleh mumny2 bagi tips bg kurangkn alahan? Bangun pagi mesti akan muntah .. bila makan pun muntah2 .. Bila muntah mesti kepala jdi pening ..

16 Balas

Sya mnum min kaffe garam buluh stiap pgi

5y ago

Nnt boleh la try.. 😍

alahan trus x da dn x pening kpla

I drank ginger water

bgtau nurse msa pg checkup..nnt nurse akn bg ubat than muntah..tp jgn tlalu tgantung ngn ubat tu je..sis blh try mkn kurma,delima n kismis..mmg blh bntu kurangkn rsa loya tu..elakkn mknan pedas n terlalu masam

Cuba mkn buah...sy suka epal dan pear...elakkan mkn mknn yg sejuk mcm pulut terung nangka cempedak nanti perut sebu lg rasa nk muntah

Cuba makan buah...exp pisang☺️