Morning Sickness

Sy bru 6weeks.. pg2 sy slalu pening kepala dan mual-mual.. Sy tak muntah pg.. Tapi bila lepas maghrib hingga ke tengah malam sy mesti muntah.. Kadang2 tengah tidur tersedar nak pergi buang air kecil mesti termuntah.. Normal ke?? Maaf first baby..

2 Balas

normal mommy.. heeheee.. nnti sntiasa rasa nk muntah.. pusing sikit nk alih bantal angkt kepala pn rasa mual.. tu lagi stress.. tu x kne ni x kne.. mndi pn payah.. bkak bju, bkak sluar, pakai bju, gosok ggi, semua dugaan.. 😅 bak kata dkter, bkn mudah nk dpt pahala ibu mngndung ni..

5y ago

huuhuuu.. alhamdulillah la ade jgak mknn boleh d telan.. kita ni.. semua xnk da skarang.. sabar je la.. 😅

Normal, ada ibu yg morning sickness, ada night sickness dan ada juga sepanjang hari. Sabar ya sis

5y ago

Betul tu.. Sy ni bila da letih sgt cpt rse mual-mual..