baby boy atau girl?

boleh kongsikan tanda2 hamil ank perempuan? skrg 34mggu tp xscan lg baby girl atau boy..

7 Balas

Kena scan je.. simptom2 or tanda2 or alahan bukan jaminan jantina anak. Setiap org lain pembawakan.. so benda tu klau sekadar selingan waktu bosan tu okey la, bkan apa nanti baca mitos2 kita percaya yg jantina anak mcm tu, dah siap prepare ikut jantina sekali kluar berlawanan pulak..

Kalau nk surprised, biar je doctor kk scan. Kita xpyh tahu. Hehe. Naluri kita yg betul kita tahu pregnant girl ke boy. Hehe. Mcm sy suka tdo mengiring ke kiri. Suka mkn bnda masin. Manis tak suka.

xde tanda2 anak laki ke ppuan sis..stiap org pregnant mcm2 ragam n tanda. Nak taw jantina kena scan je..tu pun kdg ada jgk yg x tepat..tba2 lahir lain pulak huhu..

perut bulat kulit kusam suka manis perasaan mudah sensitif baby boy atau budak lelaki suka mse mgndungkn bby girl😁

Saya baby girl tau masa scan 5d 22weeks. Tak ada tanda2 sis, semua hanya mitos. Harus scan baru bisa confirm gender.

Hope you found out the gender. :)

Lain orang, lain ragam